O NAMA

Alcumus ISOQAR kancelarija u Srbiji osnovana je 2007. godine kao predstavništvo Alcumus ISOQAR za teritoriju bivše Jugoslavije.

Kao predstavnici akreditovanog sertifikacionog tela Alcumus ISOQAR ltd iz Velike Britanije sa sedištem u Mančesteru omogućava nam da u potpunosti koristimo i radimo u skladu sa našim akreditacijama UKAS, FSSC, BRC, IFS i APMG.  

Kancelarija ISOQAR doo nalazi se u Novom Sadu i zaduženi smo za aktivnosti na teritoriji republika bivše Jugoslavije (Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Makedonije) i do sada smo našu uslugu pružili u više od 350 organizacija.

Partnerski odnos i bliska saradnja između kancelarija Alcumus ISOQAR ltd u više od 37 zemalja sveta i visok nivo kompetentnosti zaposlenih omogućava nam da pružimo pouzdanu i kvalitetnu uslugu našim klijentima bez obzira na lokaciju.

Politika Alcumus ISOQAR kancelarije u Srbiji usmerena je na sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom, bezbednost informacija, kontinuitet poslovanja, IT usluge, bezbednost hrane i bezbednosti proizvoda – CE znaka, to su bezvremenski standardi presudni za svaku kompaniju koja želi da bude efikasna i poveća svoju konkurentnu prednost.

Alcumus ISOQAR kancelarije u Srbiji pružiće Vam sve neophodne informacije u vezi naših usluga i to:

– Sertifikacije menadžment sistema,
– Sertifikacije proizvoda,
– Bezbednost hrane,
– Edukacije,
– Inspekcije i kontrole.

Rezultati ISOQAR-a

ISOQAR je sertifikovao na hiljade kompanija širom sveta po osnovu različitih ISO standarda. Ovaj broj iz dana iz dan se uvećava.

Brz odgovor

Bez obzira da li se raspitujete o sertifikaciji ili vam je hitno potrebna sertifikacija ISOQAR je u mogućnosti da u najkraćem roku izvrši ocenjivanje vašeg sistema.

about

Naš pristup

ISOQAR-ovi troškovi ocenjivačkih provera spadaju u najniže na tržištu. Kako bi ispunio zahteve akreditacionog tela ISOQAR sprovodi trogodišnja ocenjivanja. Težimo da ovi troškovi budu minimalni i njih unapred dogovaramo sa vama.

Nema potrebe da ocenjivanja budu traumatična iskustva. ISOQAR-ovi ocenjivači se odabrani na osnovu svoje stručnosti i pristupačnosti. Ocenjivači procenjuju da li menadžment sistem funkcioniše u korist organizacije i proveravaju na način kao da predstavljaju vašeg kupca. Akcenat je stavljen na praktičnost sistema.

Bez obzira da li se raspitujete o sertifikaciji ili vam je hitno potrebna sertifikacija ISOQAR je u mogućnosti da u najkraćem roku izvrši ocenjivanje vašeg sistema. Prijatna administrativna služba i menadžment tim sa ekspertskim znanjem uvek vam stoji na raspolaganju sa druge strane telefonske žice.

Kada vrši odabir osoblja za konkretnu ocenjivačku proveru ISOQAR uvek bira ocenjivača sa iskustvom iz industrijske grane koja se proverava. Ovim se osigurava da se ocenjivanje vrši u atmosferi međusobnog razumevanja. Ocenjivač i kompanija koja se ocenjuju govore jezikom iste industrije.

Osim u slučaju manjih preduzeća, ISOQAR-ova politika je da poseti kompanije koje zahtevaju sertifikaciju. Ovim se omogućuje pregled dokumentacije (poslovnika i procedura), a ovim se takođe omogućuje diskutovanje o potencijalno problematičnim oblastima ocenjivanja. Takođe, ovo predstavlja početnu tačku u izgradnji dugoročnog partnerstva između ocenjivača i kompanije.

ISOQAR je svoju delatnosti u početku bazirao na malim i srednjim preduzećima, zbog svojih pristupačnih cena. Međutim, zbog svoje pristupačnosti, strukture i filozofije ISOQAR je omiljeno i veoma cenjeno ime u kompanijama svih struktura i veličina.

about-2

Istorija ISOQAR-a

Zamišljen sredinom osamdesetih godina, ISOQAR je avgusta 1991 godine postao registrovana kompanija. Ovu kompaniju su osnovali David Compton i George Maxwell koristeći svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti kvaliteta. Znanje su stekli radeći kao menadžeri kvaliteta i vodeći ocenjivači mnogih sertifikacionih kuća.

Danas, ISOQAR zapošljava sopstvene regionalne ocenjivače u Velikoj Britaniji i širom sveta. I do danas glavni direktori ISOQARA su aktivni u koordinaciji rada iz svog sedišta u Mančesteru sa istim entuzijazmom kao i na početku.

Sa radom na teritoriji Grčke, je ISOQAR počeo sa radom 1996.godine. Predstavništvo za Balkan je zvanično otvoreno 2003. godine. Iz ovog predstavništva se koordiniše i rad u zemljama Bliskog istoka, Turskoj kao i na Kipru. Od 2006. godine ISOQAR ima svoje predstavnike u Srbiji i Crnoj Gori koji vam stoje na raspolaganju za sva vaša pitanja u vezi sprovođenja serifikacije menadžment sistema ili u vezi sprovođenja IRCA registrovanih obuka na ovom području. ISOQAR d.o.o. je ovlašćena kancelarija ISOQAR ltd. Za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku. Razvili mrežu IRCA registrovanih auditora koji će vam u najkraćem vremenu pomoći da izvršite sertifikaciju vašeg menadžment sistema. ISOQAR d.o.o. je sertifikovao više od 100 preduzeća na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Šta još nudimo?

Pored svoje osnovne funkcije sprovođenja sertifikacionih provera menadžment sistema kao što su sistem menadžmenta kvalitetom i sistema upravljanja zaštitom životne sredine (npr:ISO 9001, ISO 14001 i QS-9000), ISOQAR vam nudi i:

Rezultati ISOQAR-a
ISOQAR je sertifikovao na hiljade kompanija širom sveta po osnovu različitih ISO standarda. Ovaj broj iz dana iz dan se uvećava. Sve veći broj kompanija ne samo da shvata prednost sertifikacije «kvaliteta» ili «ekologije», već shvataju i prednost sertifikacije sa ISOQAR-om.

Naša praktičnost i pristupačnost imaju za posledicu da sve veći broj konsultanata preporučuje nas kao ocenjivačku kuću. Sve ovo doprinosi našem konstantnom rastu u proteklih nekoliko godina. Komentare naših klijenata možete naći i na našem web site-u. www.isoqar.com/uk/comments.